Șansă la viață pentru Carla

Urgent
0.38%
1 Donator
75 din 20,000 EUR
Donatii recurente
Suma donatie
EUR
Suma donatie

Nume: Asociația pentru Dezvoltare Europeană

Cont lei: RO63BTRL00201205D98876XX

Cont euro:RO38BTRLEURCRT00D9887601

Cont lire: RO06BTRLGBPCRT00D9887601

deschise la Banca Transilvania Arad.

Carla este o fetiță de 5 anișori din orașul Chișineu Criș. Este o luptătoare curajoasă, frumoasă și zâmbitoare. Părinții au așteptat 7 ani pentru a putea avea primul copil, iar după lungi așteptări s-a intâmplat minunea: Carla a venit pe lume în săptămâna 26 de sarcină, cu o greutate de 690 grame. Doctorii au luptat pentru a o salva, fiind un premator foarte mic, dar în același timp, micuța Carla s-a agățat de orice fir de oxigen și a învins lupta pentru supraviețuire.
Lupta ei nu s-a sfârșit, a început lupta pentru viață, cât mai aproape de independență. Aceasta suferă de tetrapareză mixtă și retard psihomotor, handicap grav cu asistent personal.
Părinții au fost cu micuța Carla, la recuperare, la o clinică de specialitate din Barcelona, de unde a venit cu rezultate spectaculoase. Terapiile și credința părinților au ajutat-o, însă pentru a avea o viață normală, are nevoie de sprijinul nostru ! Carla face periodic, kinetoterapie, logopedie și hipoterapie, dar costurile sunt foarte mari pentru sesiunile de recuperare medicală.
Haideți să fim alări de eroina noastră Carla. Orice efort mic al tău, inseamnă șansă la normalitate pentru Carla. Dacă nu poți dona, trimite-mi un gând bun, invită prietenii și dă un share la postare, poate există oameni buni care mă pot ajuta să am șansă la o viață normală! Iți mulțumesc om bun, Cu drag Carla.

Share it on