Familia si membri fondatori

 

 

Maria are 14 ani si a fost diagnosticata cu paralizie cerebrala din prima zi de viata . Spanzurata in timpul nasteri cu cordonul ombilical , a fost pecetluita pe toata viata cu un handicap grav . Acum la 14 ani Maria inca poarta pempers , nu vorbeste si nici nu poate musca dintr-un mar caci nu poate mesteca mancarea . Greu de dus asa ceva si pentru ia dar si pentru noi . Inaintea Mariei am avut un baiat care a murit pe o masa rece dintr-un spital judetean in urma unei anestezii prost facute .

Toate aceste intamplari greu de dus la care s-a adaugat si munca colosala depusa de noi pentru a aduna banii necesari tratamentului Mariei si mai ales din cauza rautatilor unor oameni si a piedicilor peste care cu grau am trecut toate acestea ne-au determinat sa infintam aceasta asociatie care , asa cum spune si numele , incearca sa ajute si sa salveze sufletele ingerilor bolnavi si aruncati la margine sociatati ca niste madulare stricate .

Toata lumea , dar mai ales parintii acestor ingeri , stiu cat de mult se implica statul in tratarea si mai ales vindecarea acestor copii care nu au certut sa fie bolnavi .

Prin aceasta asociatie incercam sa ajutam copii bolnavi , marginalizati si uitati de lume dar nu si de Dumnezeu .

Asa sa ne ajute Cel de Sus .